Τρόποι Πληρωμής

  1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας) .
    Μπορεί να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή ( όταν πρόκειται για αντικαταβολή ) , δίνοντας σε μετρητά το ποσό της αξίας της παραγγελίας στην εταιρεία courier που θα παραδώσει το πακέτο σας!

  2. Τραπεζική κατάθεση Alpha bank
    GR4001407040704002002020016 με όνομα δικαιούχου Ευγενία Γκίνου και swift code CRBAGRAA
    Εφόσον μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης ή δούμε την συναλλαγή σας τότε γίνετε άμεσα και η αποστολή του δέματος σας !Αν η κατάθεση δεν γίνει εντός 3 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως! Σε περιπτώση κατάθεσης  από άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλάγης επιβαρύνουν τον πελάτη!

Για αποστολές εντός Ελλάδας επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 4€ ενώ για Κύπρο 7€(για δέματα 1 κιλού)η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν και ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας! ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές από 80€ και πάνω για όλη την Ελλάδα εκτός Κύπρου! Σε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας.

 Τρόποι πληρωμής Η Επιχείρηση δέχεται πληρωμές με αντικαταβολή/ μετρητά, με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα και με κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Η πληρωμή με αντικαταβολή παρέχεται δωρεάν. Αποδεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες είναι η Visa, η MasterCard, η Pay Pal και η American Express. Για τις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, θα πρέπει να ακολουθηθούν οι οδηγίες που δίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.gigistyle.gr. Στη Φόρμα Παραγγελίας ζητείται από τον χρήστη/ καταναλωτή να συμπληρώσει τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης, τον δικαιούχο και τον CCV της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η χρέωση της εκάστοτε κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των δηλούμενων στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο καταναλωτής είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων της κάρτας και θα πρέπει η κάρτα που χρησιμοποιείται για την οποιαδήποτε συναλλαγή να ανήκει στον ίδιο τον καταναλωτή. Οι χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας. Αν δεν ληφθεί η απαιτούμενη έγκριση πληρωμής, η Επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για την καθυστέρηση ή μη παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων και δεν θα μπορεί να ολοκληρωθεί η σύμβαση πώλησης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και παρά τις ειδοποιήσεις του από την εταιρία ταχυμεταφορών, δεν προσέλθει για την παραλαβή της παραγγελίας του και ως εκ τούτου αυτή επιστρέψει πίσω στην Επιχείρηση, είναι δυνατό αν τέτοια συμπεριφορά παρατηρηθεί από την Επιχείρηση ότι συμβαίνει κατ’ εξακολούθηση από τον καταναλωτή και πάντως πέραν των δύο φορών- παραγγελιών, η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα σε επόμενη παραγγελία του ίδιου καταναλωτή να αξιώσει την καταβολή του αντιτίμου του παραγγελθέντος προϊόντος με όλους τους τρόπους ηλεκτρονικής πληρωμής, αποκλειόμενης της αντικαταβολής. Κατά την πληρωμή δίδεται η δυνατότητα να επιλέξει ο καταναλωτής έκδοση είτε αποδείξεως λιανικής πώλησης είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε νομικά πρόσωπα/ εταιρίες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρωθούν στη Φόρμα Παραγγελίας η επωνυμία της εταιρίας, η έδρα, ο Α.Φ.Μ., η Δ.Ο.Υ. και το επάγγελμα/ δραστηριότητα. Η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα αποστέλλεται μαζί με την παραγγελία. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα για την καλύτερη διασφάλιση του κατόχου αυτής, η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται μόνο στον αγοραστή- κάτοχο, με την επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (δελτίου αστυνομικής ταυτότητας) και τη χρεωστική/ πιστωτική του κάρτα.

Τιμολογιακή Πολιτική Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης περιλαμβάνουν και τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), όπως αυτός ορίζεται για το κάθε προϊόν. Επιπλέον, στην τελική Φόρμα της Παραγγελίας συμπεριλαμβάνονται και τυχόν έξοδα αποστολής και λοιπές επιβαρύνσεις. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε κάθε όμως περίπτωση ο καταναλωτής θα οφείλει το τίμημα που ίσχυε κατά τη στιγμή της υποβολής της παραγγελίας του και τυχόν μεταγενέστερη τροποποίηση των τιμών δεν επηρεάζει την ήδη υποβληθείσα παραγγελία. Επιπλέον, η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές στις τιμές των προϊόντων που αγοράσθηκαν από το φυσικό κατάστημα και ο καταναλωτής διαπίστωσε εκ των υστέρων ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή το αντίστροφο, λόγω εξειδικευμένης προσφοράς που αφορούσε το φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα αντίστοιχα.

Εγγύηση Η Επιχείρηση δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση για τα πωλούμενα προϊόντα τρίτων, ήτοι προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή δημιουργούνται από αυτήν ή για λογαριασμό της, τα οποία η Επιχείρηση απλώς μεταπωλεί. Για τα ανωτέρω προϊόντα ο καταναλωτής θα λαμβάνει εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή. Ρητώς συμφωνείται ότι η Επιχείρηση δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για την καταλληλότητα των πωλούμενων προϊόντων για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Ασφάλεια συναλλαγών Η Επιχείρηση αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα του ζητήματος της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως και της προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλαχθούν όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές του χρήστη/ καταναλωτή στο διαδικτυακό της τόπο. Όλες οι προσωπικές πληροφορίες των χρηστών διασφαλίζονται ως απόρρητες και άκρως εμπιστευτικές. Οι προσωπικές πληροφορίες είναι κωδικοποιημένες, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128/256-bit, σε μια προσπάθεια να εμποδιστεί η πρόσβαση σε αυτές από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Το Πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών. Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ πελάτη και εξυπηρετητή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Η Επιχείρηση δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά δεδομένα του καταναλωτή και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, με την οποία πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή. Η Επιχείρηση δεν εγγυάται την ασφάλεια των προσωπικών πληροφοριών που εισάγονται για την εκτέλεση της ηλεκτρονικής συναλλαγής και δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται χρήστης/ καταναλωτής του οποίου η κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετική με την Επιχείρηση ή το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.gigistyle.gr, οι καταναλωτές δύνανται να συμπληρώνουν και να αποστέλλουν τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα, στην ενότητα «Επικοινωνία», ή να αποστέλλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση gigieshop2@gmail.com ή να επικοινωνούν τηλεφωνικώς με την Επιχείρηση στο +2311821878 ή ταχυδρομικώς στην ταχυδρομική διεύθυνση Γκίνου Ευγενία, Κομνηνών 14, Τ.Κ. 54624, Θεσσαλονίκη.