Τρόποι Πληρωμής

  1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας) .
    Μπορεί να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή ( όταν πρόκειται για αντικαταβολή ) , δίνοντας σε μετρητά το ποσό της αξίας της παραγγελίας στην εταιρεία courier που θα παραδώσει το πακέτο σας!

  2. Τραπεζική κατάθεση Alpha bank
    GR4001407040704002002020016 με όνομα δικαιούχου Ευγενία Γκίνου και swift code CRBAGRAA
    Εφόσον μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης ή δούμε την συναλλαγή σας τότε γίνετε άμεσα και η αποστολή του δέματος σας !Αν η κατάθεση δεν γίνει εντός 3 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως! Σε περιπτώση κατάθεσης  από άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλάγης επιβαρύνουν τον πελάτη!

Για αποστολές εντός Ελλάδας επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 4€ ενώ για Κύπρο 7€(για δέματα 1 κιλού)η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν και ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας! ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές από 80€ και πάνω για όλη την Ελλάδα εκτός Κύπρου! Σε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας.