Τρόποι Πληρωμής

  1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας) .
    Μπορεί να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή ( όταν πρόκειται για αντικαταβολή ) , δίνοντας σε μετρητά το ποσό της αξίας της παραγγελίας στην εταιρεία courier που θα παραδώσει το πακέτο σας!

  2. Τραπεζική κατάθεση ΠΕΙΡΑΙΩΣ bank
    GR0701722220005222111843202 με όνομα δικαιούχου GG ON LINE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
    Εφόσον μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης ή δούμε την συναλλαγή σας τότε γίνετε άμεσα και η αποστολή του δέματος σας !Αν η κατάθεση δεν γίνει εντός 3 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως! Σε περιπτώση κατάθεσης  από άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλάγης επιβαρύνουν τον πελάτη!

Για αποστολές εντός Ελλάδας επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 5€ ενώ για Κύπρο 7€(για δέματα 1 κιλού)η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν και ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας! ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές από 80€ και πάνω για όλη την Ελλάδα εκτός Κύπρου! Σε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τιμολογιακή Πολιτική Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης περιλαμβάνουν και τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), όπως αυτός ορίζεται για το κάθε προϊόν. Επιπλέον, στην τελική Φόρμα της Παραγγελίας συμπεριλαμβάνονται και τυχόν έξοδα αποστολής και λοιπές επιβαρύνσεις. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε κάθε όμως περίπτωση ο καταναλωτής θα οφείλει το τίμημα που ίσχυε κατά τη στιγμή της υποβολής της παραγγελίας του και τυχόν μεταγενέστερη τροποποίηση των τιμών δεν επηρεάζει την ήδη υποβληθείσα παραγγελία. Επιπλέον, η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές στις τιμές των προϊόντων που αγοράσθηκαν από το φυσικό κατάστημα και ο καταναλωτής διαπίστωσε εκ των υστέρων ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή το αντίστροφο, λόγω εξειδικευμένης προσφοράς που αφορούσε το φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα αντίστοιχα.

Εγγύηση Η Επιχείρηση δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση για τα πωλούμενα προϊόντα τρίτων, ήτοι προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή δημιουργούνται από αυτήν ή για λογαριασμό της, τα οποία η Επιχείρηση απλώς μεταπωλεί. Για τα ανωτέρω προϊόντα ο καταναλωτής θα λαμβάνει εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή. Ρητώς συμφωνείται ότι η Επιχείρηση δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για την καταλληλότητα των πωλούμενων προϊόντων για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Ασφάλεια συναλλαγών Η Επιχείρηση αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα του ζητήματος της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως και της προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλαχθούν όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές του χρήστη/ καταναλωτή στο διαδικτυακό της τόπο. Όλες οι προσωπικές πληροφορίες των χρηστών διασφαλίζονται ως απόρρητες και άκρως εμπιστευτικές. Οι προσωπικές πληροφορίες είναι κωδικοποιημένες, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128/256-bit, σε μια προσπάθεια να εμποδιστεί η πρόσβαση σε αυτές από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Το Πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών. Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ πελάτη και εξυπηρετητή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Η Επιχείρηση δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά δεδομένα του καταναλωτή και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, με την οποία πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή. Η Επιχείρηση δεν εγγυάται την ασφάλεια των προσωπικών πληροφοριών που εισάγονται για την εκτέλεση της ηλεκτρονικής συναλλαγής και δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται χρήστης/ καταναλωτής του οποίου η κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετική με την Επιχείρηση ή το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.gigistyle.gr, οι καταναλωτές δύνανται να συμπληρώνουν και να αποστέλλουν τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα, στην ενότητα «Επικοινωνία», ή να αποστέλλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ggonlinegr@gmail.com ή να επικοινωνούν τηλεφωνικώς με την Επιχείρηση στο +2310567459 ή ταχυδρομικώς στην ταχυδρομική διεύθυνση , 26η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 28, Τ.Κ. 54627, Θεσσαλονίκη.