Τρόποι Αποστολής & Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει την γρήγορη παράδοση των προιόντων της, η GIGI style συνεργάζεται με την εταιρεία ACS courier. Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται άπο 2 ως 4 εργάσιμες στην ηπειρωτική Ελλάδα και άπο 3 ως 5 εργάσιμες ημέρες στα νησιά.

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές από 80€ και πάνω για όλη την Ελλάδα! Σε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά.

Για αγορές κάτω από 80€ τα έξοδα αποστολής είναι 4€. *

Επιλέγοντας την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της από την COURIER.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα πραγματοποίησής της, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Μετά το πέρας των 3 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.


ΑΛΛΑΓΕΣ

Η αλλαγή του προϊόντος πρέπει να είναι της ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας και κοστίζει 5 ευρώ! Η αλλαγή γίνεται δεκτή(εάν είναι δυνατή να γίνει) εφόσον πραγματοποιηθεί αυστηρά μέσα σε 10 ημέρες,από την ημερομηνία παραλαβής του.

 • Αλλαγή στο νούμερο ή στο σχέδιο.

 • Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου.
  Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε!. Ο τρόπος αλλαγής είναι άμεσος και πολύ σύντομος . Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν και το ανταλλάσσετε με το παλιό ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ με τον courier τη στιγμή της παράδοσης!!!  Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος είναι:
  * να μην είναι χρησιμοποιημένο.
  * να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές
  * να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του.
  * να μην έχει πλυθεί ή φορεθεί

  Όσα προϊόντα ανήκουν στις  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  δεν επιδέχονται αλλαγής

 • Σε περίοδο εκπτώσεων το περιθώριο επιστροφής διαμορφώνεται αυστηρά στις 6 ημέρες,από την ημερομηνία παραλαβής και αφορά μόνο αλλαγές σε νούμερο,άλλες αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές!

 • Διευκρινίζεται ωστόσο ότι για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας στην περίπτωση της υπαναχώρησης, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα. Το gigistyle.gr ΔΕΝ παραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται κατά την υπαναχώρησή σας και τα οποία φέρουν μυρωδιές, βρωμιές, φθορές και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας των. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του, διαφορετικά το gigistyle.gr δεν παραλαμβάνει αυτά καθόσον συμφωνείτε ότι το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν έχει νομίμως ασκηθεί και σύμφωνα με τους όρους του παρόντος. Στις περιπτώσεις αυτές τα προϊόντα επιστρέφονται σε εσάς με δική μας χρέωση.  

 • Σε περιπτώση αλλαγής για Κύπρο ,στέλνετε το δέμα με δικιά σας χρέωση στην εταιρία και μόλις το παράλαβουμε,προχωράμε στην αλλαγή και χρεώνεστε τα μετάφορικά της αποστολής που ειναι 7€(Για δέματα 1 κιλού) !

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ! ! !

 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ :
 • To κόστος της επιστροφής των προϊόντων  γίνετε με δική σας χρέωση!
 • Με την παραλαβή του δέματος ελέγχουμε αν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και εντός 14 ημερολογιακών ημερών επιστρέφονται τα χρήματα στον λογαριασμό σας.
  Το δέμα μέχρι που να φτάσει σε εμάς είναι σε δική σας ευθύνη για το αν χαθεί ή πάθει οποιαδήποτε ζημιά καθώς επίσης όπως και το προιόν επιστροφής θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι, να μην έχει πλυθεί, να μην έχει υποστεί καμία αλλοίωση).
 • Να σας ενημερώσουμε ότι οι επιστροφές χρημάτων μας γίνοντε μέσω της τράπεζας ALPHA BANK! Σε περίπτωση που έχετε άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλαγής επιμερίζονται και από τις δύο πλευρές!
 • Τέλος τα έξοδα αποστολής των 4€ δεν επιστρέφονται, επιστρέφεται μόνο η αξία του ρούχου! Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 10 ημερών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ! ! !