Τρόποι Αποστολής & Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει την γρήγορη παράδοση των προιόντων της, η GIGI style συνεργάζεται με την εταιρεία ACS courier. Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται άπο 2 ως 4 εργάσιμες στην ηπειρωτική Ελλάδα και άπο 3 ως 5 εργάσιμες ημέρες στα νησιά.

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές από 50€ και πάνω για όλη την Ελλάδα! Σε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά.

Για αγορές κάτω από 50€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,50€. *

Επιλέγοντας την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της από την COURIER.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας

ΑΛΛΑΓΕΣ

Η αλλαγή του προϊόντος πρέπει να είναι της ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας και κοστίζει 5 ευρώ! Η αλλαγή γίνεται δεκτή(εάν είναι δυνατή να γίνει) εφόσον πραγματοποιηθεί αυστηρά μέσα σε 10 ημέρες,από την ημερομηνία παραλαβής του.

 • Αλλαγή στο νούμερο ή στο σχέδιο.

 • Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου.
  Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε!. Ο τρόπος αλλαγής είναι άμεσος και πολύ σύντομος . Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν και το ανταλλάσσετε με το παλιό ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ με τον courier τη στιγμή της παράδοσης!!!  Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος είναι:
  * να μην είναι χρησιμοποιημένο.
  * να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές
  * να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του.
  * να μην έχει πλυθεί ή φορεθεί

  Όσα προϊόντα ανήκουν στις προσφορές ή στις εκπτώσεις δεν επιδέχονται αλλαγής.
  Σε περίοδο εκπτώσεων το περιθώριο επιστροφής διαμορφώνεται αυστηρά στις 6 ημέρες,από την ημερομηνία παραλαβής και αφορά μόνο αλλαγές σε νούμερο,άλλες αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές!

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!