Περιμένετε...

Blog - THE NEON TREND! Ή αλλιώς φλούο: Η τάση που ξεχωρίζει!Πως να τη φορέσεις και τι να προσέξεις... - gigistyle.gr

By gigistyle 25/1/2019 3:19 π.μ.

Θέλεις να ξεχωρίζεις από μακριά; Σου αρέσουν τα έντονα χρώματα; Τότε αυτή η τάση σου ταιριάζει γάντι!

Υπάρχουν πολλές τάσεις της μόδας: άλλες πιο εφήμερες κι άλλες με διαχρονικό χαρακτήρα. Στην πρώτη κατηγορία λοιπόν ανήκει το φλούο, αυτή η φωτεινή απόχρωση που παραπέμπει στα μαρκαδοράκια που έχουμε ώστε να υπογραμίζουμε πράγματα που θέλουμε να μας τραβάνε την προσοχή και να χτυπάνε στο μάτι. Είναι αδύνατον, όπως και να το κάνεις να επιλέξεις να φορέσεις ένα φόρεμα, μία μπλούζα, παντελόνι ή αξεσουάρ στην απόχρωση αυτή και να θέλεις να περάσεις απαρατήρητη. Θα τολμήσω να μοιραστώ μαζί σου πως τα μαγαζιά είναι γεμάτα με φλούο μπλουζάκια,πλεκτά,πέδιλα, τσιμπιδάκια,ζωνάκια κι οτιδήποτε άλλο μπορεί να δώσει λάμψη στη νύχτα σου!

Ένα φλούο τοπ είναι αναμφισβήτητα η πιο sexy επιλογή στο πως να φορέσεις την τάση φέτος. Τα μαγαζιά άλλωστε είναι γεμάτα με τοπ σε όλα τα μήκη και τα σχέδια ώστε να το φορέσουν και οι πιο διστακτικές.

ΤΙP: Σε καμία περίπτωση μην κάνεις total φλούο looks δεν υπάρχει κανένας λόγος να μοιάζεις με σηματοδότη.

ΤΙP: Διατήρησε λιτή τη γραμμή στα κοσμήματα και στο μακιγιάζ ενώ το μπλέξιμο πολλών διαφορετικών φλούο χρωμάτων είναι κιτς.

Ένας ακόμη τρόπος για να φορέσεις το φλούο είναι να επιλέξεις ένα κομμάτι από το σύνολό σου να είναι στην απόχρωση αυτή. Ένα τοπ φλούο συνδυασμένο με ένα μονόχρωμο παντελόνι ή φούστα σίγουρα θα ισορροπήσει το έντονο trend και θα δώσει ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα.

Ο πιο κομψός τρόπος να βάλεις την τάση στη ζωή σου είναι με διακριτικές φλούο πινελιές στα τελειώματα μιας φούστας, στο μπλουζάκι σου είτε ακόμη πιο εύκολα, στα αξεσουάρ. Σαφέστατα ένα total white σύνολο μπορεί πολύ εύκολα να επιτρέψει τα φλούο αξεσουάρ να παίξουν τον δικό τους ρόλο.

Δοκίμασε κι ένα nude σύνολο με φούξια neon μικρές πινελιές. Έχει επίσης ενδιαφέρον

Πηγή TLIFE