τροποι αποστολης & επιστροφες

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει την γρήγορη παράδοση των προιόντων της, η GIGI style συνεργάζεται με την εταιρεία EΛΤΑ courier.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται άπο 2 ως 4 εργάσιμες στην ηπειρωτική Ελλάδα και άπο 3 ως 5 εργάσιμες ημέρες στα νησιά.

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές από 50€ και πάνω για όλη την Ελλάδα!

Σε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά.

Για αγορές κάτω από 50€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,50.

* Επιλέγοντας την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της από την COURIER

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας

ΑΛΛΑΓΕΣ

Η αλλαγή του προϊόντος πρέπει να είναι της ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας και κοστίζει 5 ευρώ! Η αλλαγή γίνεται δεκτή(εάν είναι δυνατή να γίνει) εφόσον πραγματοποιηθεί αυστηρά μέσα σε  10 ημέρες,από την ημερομηνία παραλαβής του.

•Αλλαγή στο νούμερο ή στο σχέδιο.

•Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου.

Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε!.

Ο τρόπος αλλαγής είναι άμεσος και πολύ σύντομος . Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν και το ανταλλάσσετε με το παλιό ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ με τον courier τη στιγμή της παράδοσης!!!

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος είναι:

  • να μην είναι χρησιμοποιημένο.
  • να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές
  • να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του.
  • να μην έχει πλυθεί ή φορεθεί

Όσα προϊόντα ανήκουν στις προσφορές ή στις εκπτώσεις δεν επιδέχονται αλλαγής.Σε περίοδο εκπτώσεων το περιθώριο επιστροφής διαμορφώνεται αυστηρά στις 6 ημέρες,από την ημερομηνία παραλαβής και αφορά μόνο αλλαγές σε νούμερο,άλλες αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Για οποιδήποτε απορία σε σχέση με τις αλλαγές επικοινωνήστε μαζί μας  μέσω e-mail στο gigieshop2@gmail.com ή τηλέφωνου στο 6974976266 για την αποφυγή τυχόν λαθών.