Περιμένετε...

Blog - Γυναικείο κοστούμι - gigistyle.gr

By gigistyle 8/3/2020 7:05 μ.μ.

Το γυναικείο κοστούμι αποτελεί μια από τις διαχρονικές επιλογές για κομψό και στυλάτο ντύσιμο, ενώ φέτος βρίσκεται και πάλι στα fashion trends.

Μπορεί πολλές γυναίκες να το έχουν συνδέσει στο μυαλό τους κυρίως με επαγγελματικές εμφανίσεις, ωστόσο το ρούχο αυτό μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της ημέρας. Ανάλογα πάντα με τους συνδυασμούς που θα κάνετε και το σχέδιο του. Υπάρχουν γυναικεία κοστούμια που είναι πιο απλά και καθημερινά, ενώ άλλα είναι πιο περίτεχνα με ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία και κοψίματα.Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, must είναι τα χρωματιστά κοστούμια!Εξίσου αγαπημένα είναι βέβαια τα κλασσικά μαύρα γυναικεία κοστούμια, αλλά και σε παστέλ αποχρώσεις,όπως το ροζ το τιρκουάζ και το ροδακινί!
Πρώτα όμως, ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποια βασικά στυλιστικά μυστικά.

Βρείτε ποιο κουστούμι ταιριάζει στο σώμα σας

* Τα φαρδιά – oversized γυναικεία κουστούμια είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις. Αυτό το στυλ ωστόσο δεν ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους

. * Αν το σώμα σας είναι γεμάτο και έχετε πλούσιες καμπύλες, προτιμήστε ένα εφαρμοστό σχέδιο που θα τις τονίσει με όμορφο τρόπο.

* Φορώντας μια ζώνη, κατά προτίμηση πολύ λεπτή, με το κουστούμι τονίζετε τη μέση και τις καμπύλες σας.

* Το σατέν παντελόνι και σακάκι χρειάζεται προσοχή, καθώς το συγκεκριμένο ύφασμα έχει την τάση να τονίζει τυχόν μικροατέλειες.